Категорії Інформація
Каси Додати подію
Боїнг - Боїнг
02 лютого 2019

Боїнг - Боїнг

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Полтавський академічний обласний український музично-драматичний театр імені М. В. Гоголя
м. Полтава, вул. Соборності, 23

Про подію

«Боїнг-Боїнг» — легенда французького театру ХХ століття. Зразок комедії положень. П’єса Марка Камолетті увійшла до «Книги рекордів Гіннесу» як маюча найбільшу кількість постановок за кордоном французька комедія, що поставлена в 60 країнах світу.

Сюжет комедії «Боїнг-Боїнг» розгортається у будинку паризького ловеласа Бернара і розповідає про його роман з трьома чарівними стюардесами. Обраниці літають на різних авіалініях, і це змушує винахідливого жениха підладжувати своє життя під розклад «прильоту-відльоту» усіх «наречених». Та рано чи пізно навіть найнадійніша схема може зруйнуватися через незаплановану затримку авіарейсу. І тоді починається найцікавіше.!

З перших хвилин вистави глядач ніби потрапляє на борт міжнародного авіалайнеру: « …Ми раді вітати вас на борту нашого авіалайнеру. Під час польоту вам пропонують перегляд «ульотної» комедії «Боїнг-боїнг». Екіпаж та командир корабля бажають вам комфортного польоту і яскравих вражень! А тепер, панове, пристебніть паски безпеки — ми злітаємо!»

Повне відчуття перебування на борту літака створює чудова сценографія. Запальні танці у виконанні привабливих стюардес просто зачаровують не тільки головних героїв п’єси, але й глядача. А як важко впоратися з цим міні-гаремом економці! Скільки курйозів виникає через її спроби врятувати свого господаря від непередбачених обставин.

Легка, весела вистава, що на дві години відволіче вас від життєвих негараздів, дозволить гарно відпочити і віддуші посміятися.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код