Категорії Інформація
Каси Додати подію
Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ»
16 березня 2022

Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац дозвілля «Листопад»
м. Полтава, вул. Соборності, 58

Про подію

Дорогі наші Українці!

Весь великий Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ» з великим нетерпінням чекав зустрічі з Вами на Концертах!

Сьогодні ми знаходимося в Україні і до останнього були готові виступати для Вас!

Але через порушення кордонів України російськими військами та запровадження воєнного стану, наразі проведення Концертів є неможливим.

Концерти «СУХІШВІЛІ» в Україні обов’язково відбудуться у більш безпечний час під мирним небом! Зберігайте спокій та бережіть себе та своїх близьких!

Висловлюємо Вам величезну підтримку, віримо в Україну!

З Любов’ю, Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ»

"Сухішвілі" у Полтаві!

15 та 16 березня 2022 року у просторі Палацу дозвілля «Листопад» відбудуться яскраві виступи блискучого Національного балету Грузії "Сухішвілі" у Полтаві! Як завжди, танцюристи цього колективу демонструють унікальний рівень майстерності і не визнають сили самого тяжіння Землі. Їхній неймовірний танцювальний візерунок підносить артистів балету в політ над площиною сцени. І все це виглядає так, начебто закони фізики не владні над учасниками колективу. Але за уявною легкістю виконання стоять роки тривалої та завзятої роботи, а традиції танцювального мистецтва цього колективу передаються організаторами та творчими керівниками від  покоління до покоління.

Національний балет Грузії

Національний балет "Сухішвілі" відомий далеко за межами рідної країни. Про них пишуть книги, знімають фільми, а зарубіжна преса давно вже охрестила яскравий колектив "восьмим чудом світу". Філігранне мистецтво танцюристів та пишність їхніх виступів чудово підкреслює національне вбрання артистів. Спеціально для цього турне було підготовлено дві з половиною тисячі унікальних костюмів. Це барвисте видовище традиційно проходить під живе виконання етнічних мотивів, для чого задіяний цілий оркестр та грають рідкісні етнічні музичні інструменти. Тож не дивно, що у La Scala танцювальна феєрія балету змогла посперечатися з рекордом тенора Е. Карузо. Завісу у міланському театрі довелося піднімати 14 разів.

Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт грузинського балету “Сухішвілі” у Полтаві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів у афіші Полтави шукайте на нашому сайті.

Яку карколомну подію  не варто пропускати в Полтаві? Виступ балету "Сухішвілі"!

  1. Світова популярність, численні нагороди та любов публіки
  2. Національний колорит та спадкові танцювальні традиції
  3. Самовіддача та майстерність танцюристів балету не знає собі рівних
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код