Категорії Інформація
Каси Додати подію
NOTRE DAME de PARIS Le Concert
04 березня 2022

NOTRE DAME de PARIS Le Concert

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац дозвілля «Листопад»
м. Полтава, вул. Соборності, 58

Про подію

Notre Dame de Paris Le Concert у Полтаві!

4 березня 2022 року у полтавському Палаці дозвілля "Листопад" відбудеться показ концертної версії Notre Dame De Paris Le Concert.

"Собор Паризької Богоматері" - історія наскільки ж піднесена, настільки і непроста. Найпростіше трактувати її з романтичного погляду. Але чи стане від цього безсмертний роман Віктора Гюго простіше? Навряд чи.

Подібно до самого Нотр-Дам, твір “Собор Паризької Богоматері” велично височіє над такими трактуваннями. Роман має фундамент - прагнення великого письменника захистити готичні собори від забуття та руйнування. Є фасад, прикрашений порталами, аркадами зі статуями та вітражними вікнами – це історія кохання трьох чоловіків до вуличної танцівниці Есмеральди та історія вже її кохання до офіцера. Але є й темні закутки у вежах, де колись невідомою рукою грецькою мовою було написано слово “рок”. Це звинувачення Есмеральди в чаклунстві, магії, розпусті та вбивстві. Не можна забувати те, що "доля і суспільство були однаково до неї несправедливі: не було потреби в такому надлишку нещасть і мук, щоб зламати таке тендітне створіння".

Концертна версія мюзиклу “Собор Паризької Богоматері”

Культовий роман Гюго неодноразово був екранізований, а наприкінці XX століття по ньому створили мюзикл. Композитор Ріккардо Коччанте та автор лібрето Люк Пламондон постаралися на славу - їхній твір потрапив до Книги рекордів Гіннеса, який такий, що мав найбільший успіх у перший рік роботи. З того часу розпочалася тріумфальна хода Notre Dame De Paris світовими сценами.

До вашої уваги пропонується концертна версія всесвітньо відомого мюзиклу. Що вражає в Notre Dame De Paris Le Concert, то це масштаб. У виставі залучено 160 акторів. Сім вокалістів та хор виконують 52 пісні, серед яких світовий хіт “Belle”. Музична складова тримається на гармонійній роботі симфонічного оркестру та рок-бенду. Notre Dame De Paris Le Concert - це подорож до Парижа XV століття, з його суворими звичаями та волелюбними жителями, з його бравурними веселощами і з його трагедіями.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ.

Щоб потрапити на концертну версію мюзиклу Notre Dame De Paris Le Concert у Полтаві, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. Ще більше концертів у афіші Полтави шукайте у нас на сайті.

Куди піти у березні у Полтаві? На Notre Dame De Paris Le Concert!

  1. Незабутня музика.
  2. Шоу світового рівня.
  3. Велична та трагічна історія.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код