Категорії Інформація
Каси Додати подію
13 січня 2022

Lords of the Sound. Grand Christmas

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Полтавський академічний обласний український музично-драматичний театр імені М. В. Гоголя
м. Полтава, вул. Соборності, 23

Про подію

Lords of the Sound у Полтаві!

13 січня 2022 року у стінах Полтавського обласного музично-драматичного театру ім. М. В. Гоголя пройде святковий концерт "Grand Christmas" знаменитого оркестру Lords of the Sound у Полтаві. Спеціальна програма цього святкового концерту приурочена до наших народних зимових гулянь та пізніх європейських музичних традицій святкування Різдва. Чудова музика цього вечора покликана нести світло та добро у кожне серце. У цій теплій та затишній атмосфері різдвяного концерту найкраще провести час в оточенні сім'ї. Можливо, це стане початком доброї новорічної традиції.

Різдвяно-новорічний концерт

Продовжуючи традиції самих “Володарів звуку”, на виступі будуть виконані найкращі різдвяні мелодії та хіти, які вже стали класикою, а також обрані музичні уривки з улюблених кінофільмів про Різдво. Святкова музична феєрія прозвучить для вас у виконанні бездоганних музикантів колективу, учасників хору та блискучих зіркових солістів. Своєю ексклюзивною програмою оркестр "Lords of the Sound" відроджує європейську традицію різдвяних святкових концертів.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на різдвяний виступ Lords of the Sound у Полтаві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше святкових заходів в афіші Полтави шукайте на сторінках нашого порталу.

Де почути улюблену музику Різдва у Полтаві? На музичному шоу "Grand Christmas" оркестру Lords of the Sound!

  1. Найвідоміший новаторський оркестр країни
  2. Естрадні хіти та саундтреки до фільмів
  3. Грандіозна різдвяна феєрія
  • Солісти – Маргарита Мелешко, Ярослав Радіоненко.
  • Диригенти – Віталій Саражинський, Шахрох Фатхізаде.
  • Тривалість програми – 1 год 50 хв.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код