Категорії Інформація
Каси Додати подію
11 грудня 2021

Онлайн концерт: Бах, Бетховен, Брукнер. Київський камерний оркестр

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФІЛАРМОНІЯ»

Онлайн-трансляція

Про подію

11.12.2021

Онлайн концерт: Бах, Бетховен, Брукнер. Київський камерний оркестр

11 грудня Київський камерний оркестр під орудою головної диригентки Наталії Пономарчук представить музику Йоганна Себастьяна Баха, Людвіга ван Бетховена та Антона Брукнера. Твори, які звучатимуть, відтворять певну ретроспективу розвитку форми фуги.

Нагадаємо, фуга, від лат. fuga, значить «біг», «втеча», «швидкий плин». Це –поліфонічна форма, в основі якої є розвиток однієї чи кількох тем. Фуги писали композитори різних епох. Так, цикл Йоганна Себастьяна Баха «Мистецтво фуги» став результатом його пошуків та досліджень, які тривали протягом усього життя у цій «сфері», а також – вершиною розвитку фуги. Бетховен, спираючись на досягнення Баха, продовжив «життя» фуги. Зокрема, в останні роки власного життя створив «Велику фугу», що стала заключною частиною Тринадцятого квартету Бетховена. Але фінал цього квартету було змінено за порадою видавця. Тому, 1827-го «Велику фугу» опубліковано як окремий твір. Струнним квінтетом, який завершено 1879-го, Брукнер продовжив «справу» Бетховена. Так, сучасний британський композитор Роберт Сімпсон назвав цей квінтет «одним із найглибших камерних творів від часів Бетховена».

Програма:

Й. С. Бах – Contrapunctus “Die Kunst der Fuge”, BWV 1080

Л. Бетховен – Grosse fuge, тв. 133,

А. Брукнер – Струнний квінтет фа мажор, WAB 112

Під час концерту відбудеться онлайн трансляція наживо.

Насолоджуйтесь вишуканою класикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 11 грудня. Початок о 19:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.

2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.

5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код