Категорії Інформація
Каси Додати подію
Rock MOZART LE CONCERT
26 травня 2022

Rock MOZART LE CONCERT

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац дозвілля «Листопад»
м. Полтава, вул. Соборності, 58

Про подію

Rock MOZART Le Concert в Полтаві!

26 травня 2022 року у Палаці дозвілля “Листопад” відбудеться неймовірна рок-опера Rock MOZART Le Concert в Полтаві Всесвітньо відома опера одразу гучно заявила про себе. Сталося це у Парижі ще у 2009 році. Окрім неймовірно видовищної постановки, вперше в історії театру була створена відеоверсія мюзиклу у форматі 3D як привернула увагу мільйонів людей до біографії великого Моцарта.

Вольфганг Амадей народився в музичній родині, що частково визначило його долю, але не зробило її легкою. Батько-скрипаль доволі суворо ставився до маленького генія, що в подальшому спричинило конфлікти з сином. Мати, яку Моцарт дуже любив, померла під час одного з його музичних турне. Оперна співачка Алоізія Вебер не розділила почуття Моцарта, на відміну від її рідної сестри Констанції, яка зрештою, стала дружиною геніального музиканта. Але головною пристрастю бунтаря була лише музика, яка змусила його кинути виклик тодішнім правилам, які панували у суспільстві і в музичному середовищі. І якщо б за часів Моцарта з’явився рок, він неодмінно став би піонером у цьому жанрі.

Французька рок-опера

28 вокальних історій про любов, життя, смерть і загадкову роль Сальєрі у долі Моцарта виконають для вас хор, рок-бенд і сім неперевершених солістів у супроводі оркестру. Яскраве технологічне шоу європейського рівня на 2,5 години занурить вас у неймовірний вихор майстерного виконання та життєвих колізій. Понад 100 артистів вийдуть цього вечора на сцену, щоб віддати шану неймовірному музиканту та митцю, який назавжди змінив історію європейської музики і став одним з її стовпів.

Щоб потрапити на рок оперу Rock MOZART Le Concert в Полтаві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше неймовірних музичних концертів в афіші Полтави шукайте на нашому сайті.

Яку подію неможливо пропустити в Полтаві цієї осені? Rock MOZART Le Concert!

  1. Приголомшлива музична сага про життя великого музиканта
  2. Масштабна музична подія, яка підкорила світ
  3. Сучасні технічні рішення та неймовірне виконання усіх партій
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код